Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 999,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ERSHOP-LIVE s.r.o. se sídlem: Veverkova 1343/1, 500 02 Hradec Králové , IČO:07081901, zapsaná u  Krajského soudu v Hradci Králové., Spisová značka: C 41641(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se bránit před nájezdy černé zvěře
16.08.2019 Na prasata
Jak se bránit před nájezdy černé zvěře
Navštívil váš pozemek divočák? Pokud jste zažili nájezd divokých prasat na váš pozemek bude nutná ochrana pozemku. číst celé
Kuna na půdě
13.08.2019 Na kuny
Kuna na půdě
Co dělat, když vaši půdu navštíví kuna číst celé
Co vybrat proti hlodavcům
13.08.2019 Na hlodavce
Co vybrat proti hlodavcům
Máte problém s hlodavci a nevíte jak se jich zbavit? číst celé
v
KDE NÁS NAJDETE

ERSHOP-LIVE s.r.o.

Veverkova 1343/1, Hradec Králové

Trasa do výdejního místa - MAPA

Výdejní doba:
pondělí7:30 - 15:00 
úterý7:30 - 15:00 
středa7:30 - 15:00
čtvrtek 7:30 - 15:00
pátek 7:30 - 15:00
sobota - neděle zavřeno
O FIRMĚ

ERSHOP-LIVE s.r.o. 

IČO: 07081901

Spisová značka: C 41641

Nejsme plátci DPH

Nad 3999 Kč - DOPRAVA ZDARMA

 

KONTAKTY
Logo
ERSHOP-LIVE s.r.o.
INFOLINKA
INFOLINKA
Po - Pá | 9:00 - 15:00 |
ERSHOP-LIVE s.r.o. | www.ershop.cz | 2018 © všechna prava vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.